Excite

Rechtsbijstand bij de Rabobank

Wil jij je zaken veilig stellen? Sluit dan een rechtsbijstand bij de Rabobank af. De Rabobank is één van de bekendste banken in Nederland. Behalve dat het een bank is, kun je er dus ook terecht voor een rechtsbijstand.

Wat is Rabobank?

Rabobank is ontstaan in 1972 door een fusie van twee andere banken. Er zijn in Nederland 141 banken van de Rabobank. Ook heeft de Rabobank erg veel klanten. Behalve dat je er een bankrekening kunt openen, kun je ook verschillende verzekeringen afsluiten. Eén van deze verzekeringen is de rechtsbijstand. Rabobank werkt samen met Interpolis als het gaat om de rechtsbijstand.

Wat wordt gedekt?

Er zijn verschillende modules waar je uit kunt kiezen. Module 1 heeft te maken met verkeer. Je kunt dit gebruiken bij problemen tijdens een verkeersongeval. Module 2 is voor consument en wonen, wanneer je bijvoorbeeld problemen hebt met de aannemer tijdens een verbouwing. Alles wat te maken heeft met je werk vind je in module 3. Hier kun je gebruik van maken wanneer je problemen hebt op werk. Als laatste is er nog de vierde module, fiscaal en vermogen. Deze module kun je gebruiken indien je problemen hebt met financiële instanties.

Rechtsbijstand afsluiten

Wil je een rechtsbijstand afsluiten? Dit kan online, telefonisch of in één van de kantoren van Rabobank. Bedenk goed wat je wilt afsluiten en check de prijzen. Het is aan te raden om de voorwaarden ook goed te lezen. Zo weet je tenminste precies wat er wordt gedekt. Misschien wil je de verzekering eens vergelijken met andere aanbieders. Ook dit kan. Vraag een vrijblijvende offerte aan en je weet precies waar je aan toe bent.

(photo © facemepls)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021