Excite

rechtsbijstand bij Univé

Rechtsbijstand Univé

Zoek je rechtsbijstand? Bij Univé zit je dan goed! Hier kun je een rechtsbijstandsverzekering afsluiten. Dit is handig voor talloze situaties, zoals een ruzie met de buren, problemen met een huisarts of een reis die zonder duidelijke reden is geannuleerd. Dek jezelf in met een rechtsbijstand.

Welk pakket kies je?

Univé heeft verschillende pakketten die je kunt kiezen. Dit zijn het Budgetpakket en het Optimaalpakket. Bij het budgetpakket krijg je een basisverzekering. Bij het Optimaalpakket krijg je de module 'Consument en Wonen' erbij en kun je van andere modules bepalen of je deze wil, ja of nee. De modules zijn erg handig, want je kunt je extra verzekeren tegen specifieke situaties. Wanneer je bijvoorbeeld veel op de weg zit, is de module 'Motorvoertuigen' wellicht iets voor jou.

Schade en geschillen

Heb je een geschil en een rechtsbijstandsverzekering? Univé zal naar je luisteren en de situatie zo snel mogelijk oplossen. Bij schade zullen de kosten worden vergoed. Er is een speciale Juridische Service waar je naar kunt bellen voor hulp.

Offerte aanvragen

Om te kijken of Univé voor jou geschikt is, kun je het beste een offerte aanvragen. Dit kan online, maar ook telefonisch. Een offerte is altijd vrijblijvend. Je kunt dan zien hoeveel geld je kwijt bent. Eventueel kun je de verzekering ook met andere verzekeringen vergelijken. Zo weet je welke het goedkoopste is. Kijk ook goed wat er zoal wordt gedekt. Je kunt op internet ook ervaringen lezen van mensen die al een verzekering hebben. Zo weet je of zij tevreden zijn met de diensten van Univé.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021