Excite

rechtsbijstand winkel: gratis juridisch advies

Rechtsbijstand winkel

De rechtsbijstand winkel wordt ook wel de rechtswinkel genoemd. Je kunt hier goed terecht voor juridische hulp. Overal in Nederland kun je wel een rechtsbijstand winkel vinden, dus er is altijd wel eentje bij je in de buurt. Je kunt er antwoord krijgen van opgeleide advocaten en juristen. Krijg advies over talloze zaken, als een echtscheiding, problemen op het werk of een burenruzie.

Gratis of betaalbaar

De rechtsbijstand winkel is erg toegankelijk, omdat het advies in de meeste gevallen gratis is. Soms is de zaak erg ingewikkeld en moet er meer onderzoek worden gedaan. In dat geval betaal je wel geld, maar is het nooit teveel. De medewerkers zullen een passende oplossing voor je vinden of kunnen bepalen om hulp van een advocaat in te schakelen. In dat geval kunnen ze ook iemand aanwijzen die je helpt of je helpen met een goedkope oplossing.

Schrijven van juridische stukken

Bij de rechtsbijstand winkel kun je ook hulp krijgen bij het schrijven van juridische stukken. Denk hierbij aan sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift, verklaring of dagvaarding. Dit wordt in de meeste gevallen tegen een kleine vergoeding voor je gedaan. Hoeveel geld je kwijt zal zijn, krijg je altijd van tevoren te horen.

Ga langs zonder afspraak

Je hoeft geen afspraak te maken bij de rechtswinkel. Je kunt ieder moment binnen stappen. Voor sommige gevallen en situaties kan echter wel besloten worden om een afspraak te maken, zodat alles in alle rust kan worden besproken. Ook hebben de medewerkers dan even de tijd om alvast een passende oplossing te bedenken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021