Excite

Hulp dankzij rechtsbijstandverzekering Rabobank

Juridische problemen zijn de meest nare problemen om in verwikkeld te raken. De kosten zijn vaak enorm en dan hebben we het nog niet eens over de impact op je gezondheid. Het is prettig om te weten dat je hiervoor verzekerd bent. Als je nog geen dergelijke verzekering hebt, dan wordt het zeker tijd om de rechtsbijstandverzekering van de Rabobank eens te bekijken.

Rabobank en Interpolis

Hoewel we hier zullen spreken over de rechtsbijstandverzekering van de Rabobank, is het eigenlijk de verzekering van Interpolis. Rabobank en Interpolis werken namelijk samen in verzekeringen. Alles wat je bij de Rabobank afsluit, wordt afgewikkeld door Interpolis. Dit geldt dus ook voor je rechtsbijstand verzekering. Dit heeft verder geen gevolgen; de dekking is gewoon zoals beloofd. De premie van de rechtsbijstandverzekering van de Rabobank is aantrekkelijk, omdat gewerkt wordt met modules. Zo betaal je dus alleen voor hetgeen je verzekert. Bovendien kun je nog eens pakketkorting krijgen als je meerdere zaken via de Rabobank verzekert.

Offerte

Als je wilt weten wat een rechtsbijstandverzekering van de Rabobank jou precies gaat kosten, dan kun je via de website een offerte aanvragen. Je kunt ook snel een prijsopgave krijgen door je situatie aan te geven. Als je een gezin vormt of samenwonend bent en je wilt alle modules, dus Verkeer, Consument & Wonen en Werk & Inkomen, dan ben je zo'n 17 euro per maand kwijt. Voor alleenwonenden is dit zo'n 14 euro per maand. Wil je een minder uitgebreide dekking, dan betaal je vanzelfsprekend ook minder premie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020