Excite

Reisverzekering bij de ANWB

Reisverzekering ANWB

De ANWB staat erom bekend veel van reizen en vervoer te weten. Wanneer je lid bent van de ANWB en met pech op straat staat word je geholpen door de wegenwacht. Je kunt ook een reisverzekering bij de ANWB afsluiten. Je kunt kiezen uit een doorlopende of kortlopende reisverzekering. De ANWB zal je vervolgens helpen wanneer je in de problemen komt tijdens je reis en je gemaakte kosten dekken. De ANWB reisverzekering scoort erg hoog bij de consumentenbond en staat op de tweede plaats.

Dekking

De ANWB reisverzekering heeft een goede dekking. In de basisdekking zitten al zaken als aansprakelijkheid, bagage, hulp van ANWB, hulp van de ANWB-dokter, onderwatersport, langlaufen en reparatiekosten. Het is mogelijk om je ook nog eens aanvullend te verzekeren, bijvoorbeeld een ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering, werelddekking, kosten bij extreme sporten en medische kosten in Europa. Hoe hoog de premie wordt, is afhankelijk van de aanvullende verzekeringen.

Reisverzekering afsluiten

Op de website van de ANWB kun je de reisverzekering afsluiten. Je vult de gegevens in die worden gevraagd en kunt uitkiezen welke aanvullende verzekeringen je graag wilt. Wil je liever niet online een reisverzekering afsluiten? Dan kan dit natuurlijk ook telefonisch. Een medewerker zal je dan de vragen stellen die nodig zijn voor de verzekering. Wanneer je de verzekering eenmaal hebt afgesloten krijg je al snel de gegevens en de polis per post. Je dient een keer per jaar te betalen. Je kunt dit automatisch van je bank af laten schrijven of betalen via een acceptgiro.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020