Excite

Reisverzekering bij Hema?

Reisverzekering Hema?

De Hema is toch een winkel en geen aanbieder voor reisverzekeringen? Fout. Bij de Hema heb je meerdere verzekeringen, waaronder de reisverzekering. Het is echter wel te begrijpen dat mensen niet meteen zeker weten of het wel een goede reisverzekering is. Misschien kun je beter terecht bij een specialist in verzekeringen.

Consumentenbond

De consumentenbond heeft in februari 2011 alle reisverzekeringen met elkaar vergeleken. Dit waren er 35. De Hema reisverzekering is het beste uit de test gekomen. Het maakt hierbij niet uit of je deze voor jezelf of je gezin afsluit. Het is dus wel vreemd dat Hema een reisverzekering heeft, maar dit betekent niet dat het ook meteen een slechte verzekering is, integendeel.

De dekking

Je kunt kiezen voor de basisdekking voor je doorlopende reisverzekering bij Hema, maar ook nog eventuele aanvullende verzekeringen afsluiten. Hier heb je veel keuze in. Denk bijvoorbeeld aan werelddekking, dekking voor je voertuigen, wintersport, dekking voor je geld en cheques, geneeskundige dekking, ongevallendekking en een annuleringsverzekering. Bedenk vooral wat voor jouw situatie van belang is en baseer daar je keuze op. Behalve de doorlopende verzekering heeft Hema ook nog een kortlopende reisverzekering.

Reisverzekering afsluiten

De reisverzekering van Hema kun je goed online afsluiten. Hiervoor ga je naar de website van de Hema en volg je de aanwijzingen in beeld. Je kunt precies zien wat het kost wanneer je aanvullende dekkingen kiest en kunt zo de premie bekijken. Wanneer je de verzekering eenmaal hebt afgesloten, zul je al snel de nodige informatie per post verstuurd krijgen. Vanaf nu ben je verzekerd bij de Hema!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020