Excite

Reisverzekering afsluiten bij ING

Reisverzekering ING

ING is behalve een bank ook een aanbieder van verschillende verzekeringen. Daar valt ook de reisverzekering onder. Bij ING kun je terecht voor een doorlopende reisverzekering, een kortlopende reisverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering. Deze verzekeringen kun je heel gemakkelijk online afsluiten.

Doorlopende reisverzekering

ING heeft een doorlopende reisverzekering en je kunt je meteen ook aanvullend laten verzekeren. Je kunt kiezen voor een werelddekking, een dekking voor de wintersport en een annuleringsverzekering. Wanneer je alleen de basis laat verzekeren kost dit je 2,75 euro per maand en wanneer je alles verzekert ben je 9,41 euro per maand kwijt. Dit bedrag betaal je niet per maand, maar één keer per jaar.

Kortlopende reisverzekering

Bij de kortlopende reisverzekering van ING ben je verzekerd tijdens je vakantie. Je geeft daarom aan of je in Europa blijft of buiten Europa gaat en hoe lang je weg bent. Binnen Europa kost het 1,10 euro per dag. Eventueel kun je ook nog aanvullend verzekeren, zoals een annuleringsverzekering of een wintersportverzekering.

Doorlopende annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering kun je bij ING in je pakket afsluiten, maar je kunt dit ook los regelen, bijvoorbeeld wanneer je de reisverzekering liever ergens anders afsluit, maar wel de annuleringsverzekering van de ING wilt. Je betaalt ongeveer 3,75 per maand voor de annuleringsverzekering. Het is overigens wel een stuk voordeliger om het in één keer bij je doorlopende reisverzekering af te sluiten, je bespaart dan namelijk maar liefst tien procent. Je kunt de annuleringsverzekering ook op een bepaalde datum laten ingaan. Dit kun je helaas niet online regelen, maar moet je telefonisch doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020