Excite

Leuke rente op ING profijtrekening

Sparen en vrij opnemen gaat in principe prima samen, maar voeg 'een fijne rente' toe aan de mix en het gaat helemaal fout. Wie zijn geld vrij wil opnemen, kan meestal niet rekenen op een interessante rente. Dat is anders bij ING, daar heb je namelijk een heel goede rente op de ING profijtrekening.

Vrijheid met geld

Het belangrijkste kenmerk van de ING profijtrekening is de vrijheid die je hebt. Je mag doen met je geld wat je wilt, wanneer je het wilt. Bovendien krijg je naast rente ook nog eens gratis rentepunten, waarmee je leuke dingen uit de speciale puntenshop kunt bestellen. En die rente op de ING profijtrekening? De eerste maanden krijg je sowieso 2,5% actierente en daarna geldt de variabele rente van dat moment. Op dit moment is dat nog een dikke 2,1%. Heb je meer dan een miljoen spaargeld, dan krijg je voor het bedrag boven een miljoen een wat lager tarief.

Minimum inleg

Als je gebruik wilt maken van deze rente op de ING profijtrekening, dan moet je wel tenminste €25.000 op je rekening hebben. Dat is namelijk de minimale inleg. Heb je behoorlijk veel geld, weet dan dat je maximaal 10 miljoen euro op de rekening mag hebben. Als je meer geld op je rekening bij de ING wilt zetten, dan moet je hiervoor een andere rekening openen. Denk er wel aan dat dergelijke bedragen niet gedekt worden onder het depositogarantiestelsel en dat uitsplitsen over verschillende banken misschien een slimme keuze is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020