Excite

Fijne rente op profijtrekening van ING

Vaak gaat een prettige rente gepaard met veel verschillende voorwaarden. Je moet bijvoorbeeld je geld vastzetten of voldoen aan allerlei eisen voor je überhaupt zo'n rekening mag openen. Als je liever niet gebonden bent maar wél graag je geld voor je laat werken, dan is de rente op profijtrekening van de ING waarschijnlijk wel interessant voor je.

Speciale actierente

De rente op profijtrekening van ING hangt natuurlijk af van de marktsituatie, maar op het moment van schrijven staat die op maar liefst 2,6%. Dat is een aanzienlijk verschil met de rente bij andere banken die soms maar net boven de 2% uitkomt. Bovendien heb je met een profijtrekening altijd toegang tot je spaargeld, hoef je geen minimale stortingen te doen en kun je ze gewoon koppelen aan je betaalrekening. Je krijgt op de rekening bovendien gratis rentepunten, afhankelijk van je spaarsaldo. Zo verdien je nog wat extra's bij. Als je de rekening voor het eerst opent, krijg je bovendien nog een aantrekkelijke actierente gedurende een bepaalde periode.

Ook voor personal banking

Wil je gebruik maken van deze aantrekkelijke rente, maar heb je ook een aanzienlijk vermogen (boven de €75.000) en wil je ook persoonlijk advies over het zo goed mogelijk beheren van je vermogen? Dan kom je in aanmerking voor personal banking. Ook personal banking is bij ING te combineren met een profijtrekening. Zo geniet je van de voordelen van personal banking én de voordelen van 'gewone' spaarrekeningen. Om in aanmerking te komen voor personal banking moet je na het openen van je rekening minimaal €75.000 inleggen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019