Excite

Hoeveel rente krijg je als je bij de Rabobank gaat sparen?

Je kunt bij de Rabobank verschillende spaarrekeningen openen. Het verschil tussen deze spaarrekeningen zit hem onder andere in de voorwaarden. Is je spaargeld vrij opneembaar of zet je je geld voor een bepaalde periode vast? Ook de hoogte van de rente is belangrijk als je wilt sparen. De rente is het hoogst als je je geld voor langere tijd vastzet, maar niet iedereen wilt dit. Welke spaarrekeningen heeft de Rabobank? En wat is de hoogte van de rente als je wilt sparen bij de Rabobank?

Hoogte rente Rabobank internet sparen

De bekendste spaarrekening van de Rabobank is de Rabo internetspaarrekening. Bij deze rekening kun je je geld vrij opnemen. Er geldt een variabel rentepercentage. Ook het saldo van je spaargeld speelt een rol bij de hoogte van de rente. Bij een bedrag tussen de   0 en 20.000 euro krijg je 2,1 % rente. Bij een bedrag tussen de 20.000 en 100.000 euro is dit 2,2 % en boven de 100.000 krijg je 2,3 % rente.

Hoogte rente Rabobank doelsparen

Bij Rabo doelsparen zet je je spaargeld vast voor een periode van twee tot twintig jaar. Des te langer je je geld vastzet, des te hoger zal de rente zijn. Zet je je geld vijf jaar vast, dan krijg je bijvoorbeeld 3,5 % rente. Zet je je geld voor twintig jaar vast, dan krijg je maar liefst 4,9 % rente. Een hoge rente is natuurlijk lekker, maar je moet het geld wel kunnen missen!

Kinderen en sparen

Ook voor kinderen en jongeren is het mogelijk om te sparen bij de Rabobank. Voor een jongerenspaarrekening geldt een hoogte van 2,1 %. Bij de kinderspaarrekening krijg je 2,0 % rente. Meer informatie over sparen bij de Rabobank kun je vinden op Rabobank.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021