Excite

Wat is het rentepercentage van de verschillende ING spaarrekeningen?

Je kunt bij de ING verschillende spaarrekeningen openen. Iedere spaarrekening heeft verschillende kenmerken en een ander rentepercentage. Wanneer je een spaarrekening wilt openen bij de ING dan is het aan te raden om je hier goed in te verdiepen en zo een rekening te kiezen die bij je past.

Spaarrekening zonder voorwaarden

Een spaarrekening zonder voorwaarden houdt in dat je het spaargeld vrij kunt storten en opnemen. Ook geldt er geen minimum inleg.

De Comfortspaarrekening van de ING kent geen voorwaarden. Je kunt vrij geld storten en opnemen. De rente bij deze spaarrekening is variabel. Het rentepercentage bedraagt op dit moment 2,00 procent.

Een andere mogelijkheid is de Bonusrenterekening. Je ontvangt een variabele basisrente van minimaal 1,45 procent. Afhankelijk van je saldo kan dit oplopen tot 1,85 procent. Blijft je spaargeld gelijk of wordt het meer? Dan ontvang je bovenop de basisrente ook nog een bonusrente van 0,75 procent.

Spaarrekening met voorwaarden

De ING heeft ook verschillende spaarrekeningen met voorwaarden. Voorwaarden kunnen bijvoorbeeld een minimumsaldo zijn of dat je je spaargeld voor een bepaalde tijd vastzet.

De ING heeft twee spaarrekeningen met een minimumsaldo. Bij de Toprekening moet je saldo minimaal € 5000 zijn. Je ontvangt een variabele rente van 2,30 procent. Bij de Profijtrekening bedraagt het rentepercentage 2,40 procent. Hierbij geldt een minimumsaldo van €25.000. Voor beide spaarrekeningen geldt de eerste drie maanden een speciale actierente van 2,60 procent.

Bij het ING spaardeposito zet je je spaargeld vast voor een bepaalde tijd. Je kunt kiezen uit 1, 2, 3, 5 en 10 jaar. De minimale inleg is €5.000. Het rentepercentage van deze ING spaarrekening hangt af van de looptijd. Bij een looptijd van één jaar ontvang je 2,05 procent en bij tien jaar ontvang je 4,05 procent rente.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020