Excite

Voordelig winkelen met rentepunten

Sparen is leuk. Het is prettig om wat geld achter de hand te hebben en als je dat bij de bank hebt, dan krijg je er nog rente op ook. Maar dat is niet alles. De ING geeft je naast rente ook nog rentepunten. Met deze rentepunten kun je in een speciale Rentepuntenwinkel voordelig aankopen doen.

Hoe zit dat met die rentepunten?

Om rentepunten te ontvangen hoef je helemaal niets te doen. Je krijgt ze gratis en automatisch. Op je bankafschriften of in je online bankomgeving kun je zien hoeveel rentepunten je al gespaard hebt. Per euro spaarrente die je krijgt, krijg je ook 100 rentepunten. Daarnaast zijn er manieren om extra punten te sparen, bijvoorbeeld door mee te doen aan acties. Die acties worden meestal via de website gecommuniceerd.

Rentepuntenwinkel

De rentepunten kunnen niet voor geld ingewisseld worden, ze kunnen alleen uitgegeven worden in de speciale rentepuntenwinkel. Hier vind je heel veel artikelen, van computers tot telefoons en van sieraden tot regenkleding. De rentepunten geven je korting op de prijs die je eigenlijk in de winkel zou moeten betalen. Als je daar bijvoorbeeld 110 euro moet betalen voor een speciale wekker die je met licht en fluitende vogeltjes wakker maakt, dan kun je via de Rentepuntenwinkel de helft korting krijgen als je je rentepunten inlevert. Voor de korting geldt hetzelfde principe als voor het ontvangen van de rentepunten; elke 100 rentepunten zijn een euro aan korting waard. In de Rentepuntenwinkel vind je een aantal artikelen die helemaal met rentepunten te betalen zijn. Daar hoef je dus zelf niets aan bij te betalen. Dit aanbod is echter beperkt.

Inwisselen van je rentepunten

Het inwisselen van je rentepunten gaat heel eenvoudig. Je kunt je bestelling plaatsen via Mijn ING of een telefonische bestelling plaatsen. Voor dat laatste betaal je wel een bepaald bedrag per minuut. Maar let wel op: vooralsnog kun je alleen een bestelling laten bezorgen op het adres dat gekoppeld is aan het bankrekeningnummer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021