Excite

(Snel) geld lenen

Soms zit het financieel even tegen, en tijdelijk wat extra budget kan dan heel handig zijn. Bijvoorbeeld voor een wasmachine die stuk gaat of een dure reparatie aan je auto. (Snel) geld lenen is dan wellicht je enige optie.

Aanbieders genoeg, maar zijn ze allemaal betrouwbaar? En op welke manier werken ze? Hoe je het ook wendt of keert, geld lenen kan een kostbare aangelegenheid zijn. Let goed op rentepercentages die je moet betalen, ook als je het geleende bedrag niet tijdig kunt aflossen. Vaak gelden er dan percentages die een stuk hoger liggen. In een aantal gevallen moet je afsluit- of administratiekosten betalen, en ook die kunnen verschillen per aanbieder.

Via internet kun je gemakkelijk en op je gemak de verschillende aanbieders vergelijken. Bij een aantal aanbieders kun je maar voor een maand een klein bedrag lenen, anderen maken geen probleem van een looptijd van een aantal maanden. Als je kiest voor een consumptief krediet kun je het afgeloste deel altijd weer opnieuw opnemen, maar de rente stijgt daardoor wel mee. Dit merk je dus in je maandlasten.

Leen dus alleen geld als het niet anders kan, en probeer het zo snel mogelijk af te lossen. Vergelijk de verschillende aanbieders en sluit een overeenkomst af met de gunstigste voorwaarden. Heel veel mensen komen in de problemen omdat het lenen te makkelijk wordt gemaakt. Aanbieders zijn vaak erg gastvrij als het op lenen aankomt maar kunnen bikkelhard zijn als je niet tijdig betaalt.

Afbeelding: Excite.fr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021