Excite

Snel geld lenen ondanks negatieve BKR

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) wil kredietverstrekkers beschermen tegen te grote risico's en consumenten tegen over kreditering. Heb je in het verleden een lening niet tijdig terugbetaald? Dat betekent dat je het veel lastiger krijgt om een lening aan te gaan, zeker bij banken. Maar is het alleen lastig, of echt onmogelijk?

Nog kans snel geld lenen met negatieve BKR?

Wat wanneer je met zo'n negatieve BKR notering opgescheept zit en je noodgedwongen een nieuwe lening moet aangaan? Dan wordt het uiteraard moeilijker, maar snel geld lenen met negatieve BKR is toch nog mogelijk.

Minilening voor kleine bedragen

Heb je slechts een beperkt bedrag nodig om jouw financiële problemen het hoofd te bieden, dan is een minilening de oplossing. Zo'n minilening kunnen je relatief gemakkelijk afsluiten, zelfs met negatieve BKR notering. We spreken van een minilening bij een bedrag van gemiddeld 200 tot 1000 euro. Tot dat bedrag raadplegen weinig of geen instanties het BKR, dat is niet eens verplicht. Een minilening is de gemakkelijkste en snelste manier om aan geld te komen.

Beperkte bedragen en korte looptijd

Het nadeel van een minilening zijn de beperkte bedragen en de korte looptijd: tussen 14 en 30 dagen. Binnen deze periode moet het geleende bedrag terug betaald zijn. Slaag je daar niet in, dan word je met hoge boetes en kosten geconfronteerd.

Particulier lenen met negatieve BKR melding

Een andere optie is lenen bij een particuliere kredietverstrekker. Die stoort zich meestal niet aan een negatieve BKR melding. Particuliere leningen zijn dan ook peperduur. Heb je die lening wel echt nodig en kan je hem wel tijdig terug betalen?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021