Excite

Snel geld verdienen met Runescape

Heb je ooit al eens gehoord van Runescape? Dit is een online RPG, een spel waarbij je zelf je vaardigheden kunt trainen en als het ware een nieuw leven voor jezelf kan opbouwen. Virtueel, maar net zo uitdagend. Om dit te doen, heb je geld nodig. Zoveel mogelijk. Het kan best lang duren voor je overal de nodige munten voor verzameld hebt, daarom hebben wij de handigste tips voor je op een rijtje gezet om snel geld te verdienen met Runescape.

Werken

Snel geld verdienen met Runescape gaat natuurlijk allereerst door te werken. Je kunt koeienhuiden verkopen, klei mijnen en verkopen, Eyes of Newt kopen en vervolgens weer verkopen, Rune essences hakken en verkopen, enzovoorts. Vooral handel blijkt een goede manier om snel geld te verdienen. Zolang je in de gaten houdt wat welke producten opleveren en probeert op het scherpst van de snede te handelen, zit je goed. Je kunt het verkregen geld direct weer in jezelf investeren, waardoor het geld verdienen je steeds makkelijker af gaat.

Doolhof

Als je liever niet handelt of er gewoon niet zo goed in bent, dan heb je nog een andere optie om snel geld te verdienen met Runescape. De Stronghold of Security, te vinden in Barbarian Village. Hier is een doolhof te vinden met vier levels waar je geld kunt verdienen. In totaal kun je hier duizenden munten verdienen, die je goed kunt gebruiken in de rest van het spel. Natuurlijk moet je wel een beetje handig zijn en soms wat extra oefenen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019