Excite

Zo kun je snel een klein bedrag lenen!

Het kan voorkomen dat je snel een klein bedrag moet lenen. Er staat een rekening open terwijl het nog even duurt voor je salaris krijgt, je hebt onverwachte kosten gehad en wilt niet nog een week macaroni met ketchup eten; wat de reden ook is, het is prettig als je dan een mogelijkheid hebt om snel aan wat geld te komen.

De makkelijkste manier om snel een klein bedrag te lenen is dit aan familie of vrienden te vragen. Zij doen meestal niet heel moeilijk en zullen je met plezier iets lenen. Wel is het belangrijk om die lening dan snel terug te betalen, zodat de vriendschap of familierelatie niet onder druk komt te staan. Weet je niet zeker of je de lening binnen de afgesproken tijd kunt terugbetalen? Leen dan liever bij een andere instantie, zodat je niet met nog meer problemen eindigt dan je begint.

Je kunt op internet verschillende adressen vinden waar je snel een klein bedrag kunt lenen. Via EasyCredit kun je bijvoorbeeld maximaal €300 lenen, zonder dat er allerlei papierwerk voor nodig is. Je hoeft alleen maar aan te geven hoeveel geld je wilt - maximaal 300 euro - en hoeveel dagen je het nodig hebt - maximaal 31 dagen - en daarna kun je je aanvraag indienen. Natuurlijk betaal je hierover wel kosten; als je bijvoorbeeld twee weken lang €200 wilt lenen, dan betaal je €38 euro extra. Dat is een rente van maar liefst 19 procent. Leen je vaker bij EasyCredit, dan krijg je kortingen en mag je hogere bedragen lenen. Zo kun je toch wel weer iets besparen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019