Excite

Snel kleine lening afsluiten blijft mogelijk

Wat is een kleine lening voor jou? Honderd euro? Heb je aan honderd euro genoeg om jouw tijdelijke geldzorgen op te lossen, dan is dat geen probleem. Er zijn voldoende mogelijkheden om snel honderd euro te lenen. Wil je snel een kleine lening afsluiten en daarbij de wetgeving respecteren, dan zal je vlug een kredietverstrekker bereid vinden jou dit kleine bedrag voor een korte periode te lenen. Er zijn genoeg bedrijven actief die zich specialiseren in het verstrekken van minileningen.

Snel kleine lening afsluiten steeds populairder

Steeds meer Nederlanders ontdekken het comfort van deze kleine lening, waarvan er maandelijks tienduizenden worden afgesloten.

Snel en uiterst eenvoudig lenen tot 1.000 euro

Zo'n kleine lening afsluiten gaat razendsnel en eenvoudig. Aan de aanvrager wordt meestal slechts zijn ID en eventueel een bewijs van inkomsten gevraagd. Bij kredietaanvragen van minder dan duizend euro doen deze kredietverleners zelfs geen BKR toetsing. Daardoor kun je zo'n lening snel afsluiten. Kredietverleners beloven zelfs het bedrag binnen tien minuten te storten.

Snel een kleine lening afsluiten via sms

Leningen toestaan via sms is in Nederland niet langer toegestaan, maar leningen tot honderd euro worden meestal via e-mail of telefonisch afgehandeld.

Nadeel van een kleine lening: de hoge rente

Snel een kleine lening afsluiten kost geld. De gemiddelde rente voor een lening van honderd euro bedraagt 19 procent. Denk, zoals bij iedere lening, goed na vooraleer snel een kleine lening aan te gaan. Ook al gaat het slechts om honderd euro, ook dit bedrag moet tijdig terug betaald worden. En bij laattijdig betalen wachten er hoge boetes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021