Excite

Waar krijg je de hoogste spaarrente als je wilt sparen zonder voorwaarden?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een spaarrekening wilt openen. Eén daarvan is de mogelijkheid om te sparen zonder voorwaarden. Zo is er geen minimum inleg en kun je geld opnemen en storten wanneer je dat zelf wilt. Wanneer je niet weet wanneer je het geld nodig hebt, dan kun je het beste een spaarrekening zonder voorwaarden openen. De rente is lager dan bij een spaarrekening met voorwaarden, maar je kunt wel altijd bij je geld komen.

Spaarrekening zonder voorwaarden

Bij iedere bank kun je sparen zonder voorwaarden. Bij de volgende banken krijg je de hoogste rente. De actuele rentestanden kun je volgen op Spaarrente.nl.

Delta Lloydbank

De hoogste rente krijg je op dit moment bij de Delta Lloydbank. Je kunt online een spaarrekening zonder voorwaarden openen. De rente bedraagt op dit moment 2,90 procent. Wil je liever een hogere rente? Dan kun je er voor kiezen om je geld bijvoorbeeld een half jaar vast te zetten. Zo zit je niet gelijk ergens jarenlang aan vast, maar je ontvangt wel een rente van 3,10 procent!

Ohra

Ook bij Ohra ontvang je op dit moment een rente van 2,90 procent bij een spaarrekening zonder voorwaarden. Dit is een variabele rente. Verder regel je al je bankzaken online.

Spaarrekening bij je eigen bank

Een hoge spaarrente is natuurlijk fijn, maar er zitten ook nadelen aan als je niet bij je eigen bank een spaarrekening hebt. Zo kan het even duren als je geld naar je betaalrekening overboekt. Ook heb je minder overzicht als je de financiën bij meerdere instellingen hebt. Maak dus altijd de afweging of je voor gemak of voor een hogere rente gaat!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021