Excite

Je telefoon inruilen voor geld

Je kunt je oude telefoon gewoon weggeven of weggooien, maar je telefoon inruilen voor geld kan natuurlijk ook. Dat is misschien wel veel aantrekkelijker, want dan kun je dat bedrag direct betalen om die nieuwe droomtelefoon aan te schaffen. Geen gekke gedachte, toch? Je telefoon inruilen voor geld kan op verschillende plekken, meestal bieden bedrijven je de mogelijkheid om je telefoon gratis op te sturen. Dan kost het je alvast niets.

Goed voor het milieu

Je telefoon inruilen voor geld is natuurlijk een leuke manier om iets extra's te verdienen. Dat is echter niet alles; je helpt het milieu er ook mee. Want als jouw telefoon weer ingeleverd wordt, kan deze gerecycled worden. In de meeste andere gevallen belandt een oude telefoon toch vroeg of laat in de gewone vuilnisbak en dan gebeurt er niets meer mee. De materialen worden dan niet meer ingezet in andere telefoons en daar is het milieu dus zeker niet bij gebaat.

Mooie bedragen

Wat ook meespeelt, is dat de bedragen die je kunt krijgen als je je telefoon wilt inruilen voor geld, niet mis zijn. Een bedrijf als Cash4Mobile geeft bijvoorbeeld tot €250 terug op een gebruikte mobiel. Het maakt voor de meeste bedrijven niet uit of de telefoon werkt of niet. Dat betekent dat je er dus vaak meer voor kunt krijgen dan bijvoorbeeld op Marktplaats, waar het voor vele mensen wel belangrijk is dat een telefoon gewoon werkt. Het geld krijg je binnen vijf dagen op je rekening, dus binnen de kortste keren kun jij je nieuwe telefoon aanschaffen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021