Excite

Het ideale thuiswerk: snoep inpakken

Zit je in geldnood, maar levert je huidige baan niet voldoende op? Denk dan eens aan thuiswerk. Dat is een hele handige manier om extra geld bij te verdienen naast je bestaande baan. Zo kun je in de avonduren of juist tijdens een regenachtige zondag door middel van het verrichten van simpele opdrachten extra geld innen.

Niet alleen inpakwerk

Thuiswerk bestaat niet altijd uit sorteer of inpakwerk. Zo kun je ook vanuit huis administratie verrichten voor bedrijven of telefoontjes verwerken. Wanneer je wel te maken krijgt met sorteer- of inpakwerk is het dikwijls een grote hoeveelheid die verwerkt moet worden. Dat zal resulteren in een zeer goed inkomen. De meeste inpakverrichtingen moeten met de hand worden gedaan, zoals snoep inpakken. Deze branche is dan ook erg groot binnen het thuis werken en binnen deze branche zijn vooral vrouwen actief. Voor het thuiswerk snoep inpakken wordt vaak vereist dat je de hoeveelheid snoep zorgvuldig afweegt en het dan in cellofaanzakjes verpakt.

Flexibel werk

De opdrachten worden altijd van tevoren goed met je doorgenomen en op basis van je eigen beschikbare tijd wordt er een offerte gemaakt met een vooraf afgesproken prijs. De opdrachtgever verwacht dan wel dat je een paar uur per dag werkt aan het werk en dat je het op tijd afkrijgt. Het voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer je aan het werk gaat en je bent dus in feite flexibel in je eigen werktijden.

Besef wel dat wanneer je part-time thuiswerk doet, het salaris bij je inkomsten uit je reguliere baan moeten worden opgeteld. Je draagt dan belasting af over het gehele inkomen. De netto opbrengsten zullen dus altijd lager liggen dan je bruto salaris.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020