Excite

Hoe tijdelijk geld lenen?

Soms heb je van die momenten dat je aan het einde van de maand nog slechts een klein beetje geld overhoudt. Enorm lastig, vooral als je net op dat moment met onverwachte uitgaven te maken krijgt. Een volwaardige lening is op zo'n moment vaak niet alleen onnodig, maar ook nog eens onmogelijk. Gelukkig zijn er diverse bedrijven waar je zeer tijdelijk geld kunt lenen. Maar pas wel op met de kleine lettertjes. Houd je je namelijk niet volledig aan de kleine lettertjes, dan kan dat heel veel geld kosten.

Geld lenen bij Cashbob

Een bedrijf dat aan zogenaamde minikredieten doet, is Cashbob. Hier kan je een week lang tot 750 euro lenen, waarvoor je slechts een klein bedrag aan servicekosten betaalt. Wil je lenen van Cashbob, dan moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je minimaal 21 zijn, mag je geen student of zelfstandige zijn en moet je minimaal 1.100 euro per maand verdienen.

Wanneer je het leenbedrag binnen de gestelde termijn van zeven dagen terugbetaalt, is er niets aan de hand. Ga je over die termijn heen, dan wordt het een wel heel duur grapje. Op dag acht krijg je namelijk gelijk al een boete van ongeveer 130 euro en heb je nog twee weken om het af te betalen. Op dat moment heb je dus bijna 18 procent rente betaald over een periode van drie weken.

Denk na voordat je leent

Een minikrediet kan absoluut een uitkomst zijn, als je zeker weet dat je op tijd kunt terugbetalen. Ben je hier niet helemaal zeker van, leen dan niet of praat eens met je bank.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021