Excite

Je eigen tuinhuisje van de Makro

Het eerste wat je moet weten als je je tuinhuis van de Makro wilt kopen is de beschikbare oppervlakte in je tuin waar je hem wilt plaatsen. Meet dit goed op en houd rekening met de tuindeur die open en dicht moet kunnen. Verder moet je nog aan minimaal twee kanten makkelijk om het tuinhuisje heen kunnen lopen.

Heb je eenmaal goed gemeten, dan wordt het tijd om tuinhuisjes bij de Makro te bekijken. Het is belangrijk om je ook in de oriëntatiefase goed te laten informeren. Wat voor vloer ga je bijvoorbeeld (laten) leggen? Wat voor materiaal wil je gebruiken voor je tuinhuis? Hoe wil je het tuinhuisje isoleren? Wat voor dak moet er op komen?

Als je geld wil besparen, kun je soms samenwerken met je buren. Als zij op hetzelfde moment een tuinhuis willen kopen, kun je een deal sluiten met de Makro. Van de twee tuinhuizen kan vast wel wat van de prijs af. Als je niet zelf het tuinhuisje in elkaar wilt zetten, kun je bovendien eenzelfde deal sluiten met een klusjesbedrijf dat dit voor jullie beiden doet.

Heb je geen buren die ook een tuinhuis willen, dan kun je besparen door goed op aanbiedingen te letten. Ook bij de Makro zijn die er. Je kunt denken aan aanbiedingen waarbij je minder voor het tuinhuis zelf betaalt, maar er zijn ook aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld het isolatiemateriaal gratis krijgt. Goed rondkijken luidt dus het devies, dan heb je straks een prachtig tuinhuis van de Makro.

Afbeelding: Flickr, gebruiker janetmck

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019