Excite

Altijd op safe met Univé annuleringsverzekering

Wie een vakantie boekt, spaart ervoor en kijkt er naar uit. Het wel of niet op vakantie gaan is echter niet altijd een vrije keuze. Stel dat je je vakantie geboekt hebt en je breekt opeens je been. Of iemand in je naaste familie wordt ernstig ziek. Ben je dan je geld kwijt? Niet als je een Univé annuleringsverzekering hebt afgesloten. Dan ben je namelijk verzekerd voor dit soort situaties en hoef je je geen zorgen te maken.

Goede premie

Het belangrijkste voordeel van een Univé annuleringsverzekering is natuurlijk de dekking. De premie is echter ook niet onbelangrijk. Die is erg laag; voor een paar euro per maand kun je al goed verzekerd zijn. Die verzekering geldt niet alleen voor de reissom, maar ook voor annuleringskosten, als die van toepassing zijn. Bovendien kun je bij de Univé annuleringsverzekering nog kiezen voor een alles-terug-dekking, waarbij je de hele verzekerde reissom terug krijgt als je je vakantie vroegtijdig moet afbreken. Dankzij die uitstekende dekking hoef je er zelf geen cent bij in te schieten!

Extra korting

Zelfs op de superlage premie van de Univé annuleringsverzekering is het nog mogelijk om extra korting te krijgen. Door stevig te onderhandelen, of door gewoon meerdere verzekeringen bij Univé af te sluiten. Dan krijg je namelijk pakketkorting, die kan oplopen tot maar liefst 15%. En wist je dat je als verzekerde bij Univé ook in aanmerking komt voor een winstdeling? Dat gebeurt eveneens als je meerdere verzekeringen bij Univé hebt lopen. Dan worden de kosten daarvoor uiteindelijk nog lager!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021