Excite

Geld nodig? Hier krijg je vandaag nog geld op je rekening

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarom iemand direct geld nodig heeft. Misschien heb je een rekening die betaald moet worden of is er een huishoudelijk apparaat kapot gegaan. Wanneer je dit geld niet op je rekening hebt staan en je hebt het geld direct nodig, dan zul je op zoek moeten gaan naar andere manieren om vandaag nog geld op je rekening te krijgen.

Vandaag geld op je rekening

Wanneer je vandaag geld op je rekening wilt en je hebt geen spaargeld achter de hand, dan zul je op zoek moeten gaan naar andere opties. Je kunt bij een bank een lening aanvragen, maar je aanvraag zal eerst beoordeeld moeten worden. Dit kan enkele dagen duren! De beste manier om direct geld op je rekening te krijgen is door middel van een minilening.

Minilening

Wanneer je een minilening gaat afsluiten, dan staat het geld nog dezelfde dag op je rekening. Voorwaarde is wel dat je ingeschreven moet staan. De eerste keer dat je een minilening afsluit, wordt er om bepaalde documenten gevraagd, zoals een legitimatiebewijs en loonstrook. Wanneer dit is goedgekeurd, krijg je direct geld op je rekening. De keren daarop kun je alles via internet regelen of hoef je alleen maar een sms te sturen.

Ferratum.nl

Ferratum.nl is één van de opties om vandaag geld op je rekening te krijgen. De eerste keer kun je maximaal 200 euro lenen. Bij de volgende leningen is het mogelijk om meer geld te lenen. De looptijd van deze minilening is maximaal dertig dagen.

Minilening.nl

Bij Minilening.nl kun je maximaal 750 euro op je rekening gestort krijgen. Je moet dit geld binnen 21 dagen terug betalen. Wanneer je een minilening wilt afsluiten, let er dan wel op dat je niet meer geld leent dan nodig is en dat je zeker weet dat je dit bedrag binnen de opgegeven looptijd kunt terugbetalen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019