Excite

Maak een vergelijking voor je ziektekostenverzekering

In Nederland is iedereen verplicht om een ziektekostenverzekering af te sluiten. De kosten hiervoor kunnen variëren van zo'n zestig euro tot honderdvijftig euro. De kosten zijn afhankelijk van de aanbieder, maar ook van wat je precies wilt. Je betaalt bijvoorbeeld meer voor een uitgebreide verzekering en ook voor een klein eigen risico moet je betalen.

Online vergelijken

Een vergelijking voor je ziektekostenverzekering maken doe je het eenvoudigst via een speciale vergelijkingssite. Bezoek bijvoorbeeld eens Independer.nl. Independer.nl is de grootste online vergelijkingssite van Nederland. Je maakt hier net zo makkelijk een vergelijking voor je ziektekostenverzekering als een vergelijking voor je hypotheek. Door aan te geven wat je precies wilt, krijg je een overzicht met de mogelijkheden. Ook kun je snel kijken of je nog op een andere manier korting kunt krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een collectiviteitskorting van je werkgever. Bekijk ook wat de premieverschillen zijn bij een hoger of juist een lager eigen risico en bepaal voor jezelf of je hierin zelf een extra risico kunt dragen.

Advies en afsluiten

Het kan zijn dat je naar aanleiding van de vergelijking nog vragen hebt. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de betreffende zorgverzekeraar of met Independer.nl. Nadien kun je de gekozen verzekering afsluiten. Hiervoor volg je eenvoudig de stappen op het scherm. Let erop dat je echt de juiste gegevens invoert en controleer vooral je naam en geboortedatum. Bekijk ook altijd even goed het bevestigingsscherm en print je polis - indien van toepassing - meteen uit. Dan kun je die op een veilige plek opslaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021