Excite

Verhuizen? Huur een verhuiswagen!

De eenvoudigste manier van verhuizen is al je spullen in de auto te gooien en heen en weer te rijden van je oude naar je nieuwe adres. Een variant hierop is het bestelbusje lenen van je tante, vader of de overburen. Hier kun je namelijk wat meer in kwijt zodat je sneller je spullen kunt verhuizen. Ga je een stapje verder, dan ben je al wat praktischer bezig: een verhuiswagen huren kost je misschien wel wat, maar de tijd die je ermee bespaart is zeker wat waard.

Wat kost dat eigenlijk, een verhuiswagen? Dat is een kwestie van goed zoeken. Je hebt al vanaf 45 euro per dag een verhuiswagen, maar er zijn ook verhuiswagens voor zo’n 100 euro per dag. Veel hangt af van de grootte van de verhuiswagen. Wat altijd geldt: kijk goed rond en laat meerdere bedrijven een offerte uitbrengen. Zo kun je kiezen voor de aanbieder die het beste aanbod doet.

Wil je het huren van een verhuiswagen uitbreiden, dan kun je vaak bij verhuisbedrijven terecht. Je inboedel laten verhuizen kost wat meer, maar het voordeel is dat je spullen zijn verzekerd tijdens het vervoer en dus gegarandeerd veilig op het nieuwe adres aankomen. Vervoer je zelf je inboedel en er breekt een stukje van je favoriete kast af, dan moet je dat zelf vergoeden.

Een ander voordeel is de tijd die je bespaart. Waar je zelf misschien weken of zelfs meer dan een maand bezig kan zijn met het overbrengen van al je inboedel, doet een verhuisbedrijf het binnen een dag. Denk je maar in: je word wakker in je oude huis, staat op, laat de verhuizers binnen, rijdt mee naar de nieuwe woning, wijst waar alles moet staan en kan daarna achterover leunen en genieten van je nieuwe huis.

Afbeelding: Flickr, Beige Alert

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020