Excite

Snel betalen met een Visa Card in Nederland

Met een Visa Card in Nederland betalen lijkt niet altijd voor de hand liggend. De meeste mensen betalen namelijk aankopen alleen met een credit card als ze in het buitenland aangeschaft zijn. Dan zijn de alternatieven namelijk beperkt. Maar toch kan het een goed idee zijn om je aankopen hier ook met een Visa Card betalen. Wij zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje.

Goede verzekering

Als je met een Visa Card in Nederland je aankopen betaalt, dan zijn ze verzekerd. Mocht je nieuwe discman dan ineens kapot vallen of gestolen worden, dan hoef je niet per se naar je verzekering, maar kun je ook via je credit card een vergoeding claimen. Uiteraard is dat alleen van toepassing als de aankoop via je credit card aangeschaft is. En dat hoeft op zich geen probleem te zijn, want je kunt de Visa Card wereldwijd op meer dan 24 miljoen plekken gebruiken. Alleen in Nederland zijn er al 90.000 locaties waar de kaart geaccepteerd wordt.

Visa Paywave

Als je een Visa Card hebt, dan kun je ook gebruik maken van Visa PayWave. Dit betekent dat je makkelijk en snel kleine bedragen af kunt rekenen. In de supermarkt, maar ook in een café of bij een parkeermeter. Je hoeft hiervoor alleen de kaart maar even voor de kaartlezer te houden. Het is niet nodig om een handtekening te zetten of een pincode in te voeren. Lekker snel en heel gemakkelijk dus. Dit werkt niet alleen in Europa, maar ook in de Verenigde Staten en Azië.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020