Excite

Welke bank geeft jou de hoogste rente?

Op je spaargeld moet je zuinig zijn. Je kunt het natuurlijk wel in een oude sok bewaren, maar dat is zonde. Je wilt er toch veel liever geld voor krijgen? Dan is het tijd om een antwoord te vinden op de vraag: welke bank geeft de hoogste rente?

Vergelijken

Om antwoord te krijgen op de vraag welke bank de hoogste rente geeft, is het handig om te vergelijken. Dit kan via prijsvergelijkingswebsites. Let er wel op dat de vergelijking eerlijk is. Zo geven banken vaak een hogere rente als er voorwaarden verbonden zijn aan de rekening. Een minimale inleg of het geld vastzetten voor een bepaalde periode zijn een van die voorwaarden. Als je gewoon je geld ergens neer wilt zetten en het er ook weer vanaf wilt halen als het nodig is, dan zul je moeten gaan voor een spaarrekening zonder aanvullende voorwaarden en zul je moeten kijken wat daar de hoogst mogelijk haalbare rente is.

Onderhandelen over rente

Je kunt natuurlijk gewoon via internet een product afsluiten en hopen dat je het juiste gekozen hebt. Soms is het echter verstandiger - zeker als je wat meer spaargeld hebt - om te onderhandelen over een rentepercentage. Banken kunnen spaargeld goed gebruiken en daar mag best iets tegenover staan. Als jij je afvraagt: 'Welke bank geeft mij de hoogste rente?' dan moet je je ook afvragen wat jij voor die hoge rente wilt doen. Vaak is het een kwestie van één gesprekje voeren en je hebt die renteverhoging in je zak. Snel verdiend, toch?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021