Excite

Bij Westland Utrecht sparen: slim bekeken!

Bij Westland Utrecht sparen is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hoewel de bank steeds bekender wordt, heeft Westland Utrecht nog niet dezelfde naam als bijvoorbeeld de Rabobank of ABN AMRO. Dat wil echter niet zeggen dat je beter naar zo'n grote bank kunt gaan. Tenminste, niet als je zoveel mogelijk uit je geld wilt halen.

SpaarOnline Rekening

Bij Westland Utrecht sparen kan het makkelijkst met de SpaarOnline Rekening. Die rekening geeft je een rente van 2,7%; hoger dan veel andere banken op dit moment. Ondanks die hoge rente hoef je je niet aan allerlei regels te houden. Je spaargeld is gewoon vrij beschikbaar en je kunt het dus opnemen wanneer je wilt. Zonder daar eerst toestemming voor te hoeven vragen. Het openen van een rekening is gratis, evenals het opnemen van geld. Bovendien hoef je geen - niet maandelijks en niet eenmalig - vast bedrag in te leggen. Je bent dus echt volkomen vrij om te doen wat jou het best past.

Let op: heb je meer dan een miljoen euro op je rekening staan, dan kunnen andere rentepercentages gelden. Meestal zijn die wat lager. Je kunt dan overwegen om een deel van je geld bij een andere bank of op een andere rekening te zetten.

Eenvoudig aanvragen

Een SpaarOnline Rekening bij Westland Utrecht kun je gewoon online aanvragen. Daarvoor moet je een paar dingen bij de hand houden, namelijk je legitimatiebewijs, het rekeningnummer van je betaalrekening, je e-mailadres en je burgerservicenummer (oftewel, je sofinummer). Doorloop vervolgens de drie stappen en je hebt een rekening geopend!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019