Excite

Sluit een zakelijke lening af bij de Rabobank

Ondernemers verdienen niet alleen geld, ze lenen het vaak ook. Voor een pand, voor grond, voor bedrijfsmiddelen, voor een auto, voor voorraden of gewoon om debiteuren te kunnen betalen. Al die posten kunnen gefinancierd worden via een zakelijke lening van de Rabobank.

Rabobank: ondernemersbank

De Rabobank is van oorsprong een bank die gericht is op ondernemers. Sterker nog: elke Rabobank is eigenlijk een eigen bedrijf. Samen vormen ze de coöperatie Rabobank. Een zakelijke lening afsluiten bij de Rabobank is dus een voor de hand liggende keuze.

Leningen voor starters

Omdat elke ondernemer andere behoeften heeft, biedt de Rabobank verschillende leningen aan. Voor starters zijn er vier mogelijkheden:

  • FlexKrediet
  • Rabobank Stimuleringskapitaal
  • Qredits
  • Money Meets Ideas

Het FlexKrediet biedt je tijdelijk wat extra financiële speling, tot een maximum van 25.000 euro. Via Qredits kun je een microkrediet krijgen met een maximale hoogte van 35.000 euro. Het Stimuleringskapitaal wordt alleen uitgegeven als een reguliere lening of krediet niet meer mogelijk is en Money Meets Ideas is een programma waarbij gekoppeld wordt tussen investeerders en ondernemers. Hier gaat het om bedragen tussen de 100.000 euro en 1.000.000 euro.

Leningen voor gevestigde bedrijven

Wil je je bedrijf verder laten groeien? Dan zijn er ook een aantal andere mogelijkheden, afhankelijk van wat je wilt. Zo kun je een Debiteuren Financiering afsluiten, waarbij je niet meer hoeft te wachten tot je debiteuren betalen. Ook kun je producten met financieringen aan je klanten aanbieden, waardoor je extra omzet kunt draaien. Ben je agrariër en heb je ook grond? Dan kun je gebruik maken van het Rabo Grond Waarde Plan.

Lenen kost geld

Het is altijd verstandig om een adviesgesprek aan te vragen om er op die manier achter te komen wat voor jou de beste optie is. Houd er wel rekening mee dat geld lenen altijd geld kost. Doe het dus alleen als je echt meent dat het verantwoord is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021