Excite

Je ziektekostenverzekering vergelijk je zo!

Ziektekostenverzekeringen veranderen elk jaar: de premie gaat meestal omhoog, terwijl de dekking ingeperkt wordt. Ook het eigen risico is nu al een aantal jaar op rij gestegen. Wat betekent dat voor jou? In ieder geval dat het belangrijk is om af en toe een ziektekostenverzekering vergelijk te maken. Want alleen dan weet je zeker dat je dekking nog toereikend is en dat je in de toekomst niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Gebruik de juiste tools

Als het gaat om het vergelijken van je ziektekostenverzekering, dan hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het is voldoende als je gebruik maakt van een website als Independer.nl. Independer.nl is een vergelijkingssite die alle zorgverzekeringen op een rijtje zet. Een ziektekostenverzekering vergelijk je zo binnen een paar seconden. Wil je het liefst een second opinion? Dan is er ook nog een alternatief, Verzekeringssite.nl. Deze werkt hetzelfde en zou in principe ook dezelfde uitkomst moesten leveren. Als dat niet het geval is, dan weet je dat je een bepaalde verzekering even extra goed moet bekijken.

Evalueer je eisen

Naast het maken van een vergelijking is het ook belangrijk dat je je eisen elk jaar evalueert. Heb je die aanvullende verzekering nog nodig? Red je het dit jaar ook wel weer met alleen een basisverzekering? Hoe zit het met je eigen risico? Al deze aspecten hebben invloed op de premie. Door hier goed bij stil te staan, kom je er niet te laat achter dat je niet voldoende of juist te goed verzekerd was.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020