Excite

Kies de beste zorg met de Zorgkiezer

Zorg zou overal hetzelfde moeten zijn, maar dat is het niet. Als je een bepaalde behandeling wilt ondergaan of je bent benieuwd naar wat een goede zorgverzekering voor je is, dan kun je gebruik maken van de Zorgkiezer. De Zorgkiezer biedt informatie, maar ook reviews, kortingen en ervaringen van anderen.

Vergelijken en korting krijgen

In Nederland hebben we een goed zorgstelsel, maar vaak is het wel zo dat het moeilijk is om iets te vinden dat bij je past. Dat begint al bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Via Zorgkiezer kun je aan de hand van je persoonlijke gegevens zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en zo tot een passend aanbod komen. Het aanbod houdt ook rekening met wat je wilt: wil je bijvoorbeeld keuzevrijheid hebben voor wat betreft je zorg, of maakt dat je niet zoveel uit? En heb je belangstelling voor zaken als fysiotherapie of tandzorg, of juist niet? Op basis daarvan krijg je een aanbod. Sluit je de verzekering af via de Zorgkiezer, dan krijg je ook nog een extra korting die op kan lopen tot 10 procent.

Zorg kiezen met de Zorgkiezer

Heb je al een zorgverzekering, dan ben je misschien op zoek naar een goed ziekenhuis. Via de Zorgkiezer kun je zoeken op specialisme, op type behandeling en op verzekeraar. Als je dit doet, krijg je ook de mogelijkheid om een vergelijking te maken op basis van kwaliteit en wachtlijst. Zo kun je zelf dus de ideale zorg samenstellen. Hetzelfde geldt voor huisartsen, fysiotherapeuten en tandartsen. Met name dat laatste is handig, nu de tandartstarieven zijn vrijgegeven en soms ontzettend kunnen verschillen.

Onafhankelijk vergelijken

Zorgkiezer is een onafhankelijke vergelijkingssite en heeft geen belang bij het aanprijzen van een bepaalde verzekeraar of een specifiek ziekenhuis. Wil je zelf ervaringen delen, dan kan dat ook. Hiermee maak je het voor andere mensen weer makkelijker om een keuze te maken en help je indirect mee aan het verbeteren van de zorg in Nederland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021