Excite

De goedkoopste zorgverzekeringen op een rij

Een zorgverzekering kost gemiddeld rond de honderd euro per maand. Iedereen is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten. Door te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering, kan je aardig wat geld besparen. Het loont om zorgverzekeringen te vergelijken!

Goedkoopste zorgverzekeringen op een rij

  1. Anderzorg. De goedkoopste zorgverzekering in 2011 is Anderzorg. Bij Anderzorg betaal je per maand €91,25 aan premie. Je kan een zorgverzekering bij Anderzorg heel gemakkelijk via de site afsluiten.
  2. FBTO. Op nummer twee staat FBTO. Voor de basis zorgverzekering van FBTO betaal je €95 per maand.
  3. DSW. De premie van DSW bedraagt €99,50.
  4. Stad Holland. Per maand ben je €101,50 kwijt aan een zorgverzekering bij Stad Holland.
  5. VGZ. Op nummer vijf staat de VGZ met een premie van €102,58 per maand

De premie geldt puur voor de basisverzekering. Wil je een aanvullende zorgverzekering, dan betaal je meer. Iedere zorgverzekering heeft verschillende aanvullende verzekeringen, zoals een tandartsverzekering. Of je een aanvullende verzekering moet afsluiten, is afhankelijk van de zorg die je nodig hebt. Staar je dus niet alleen blind op de goedkoopste zorgverzekering, maar denk na over de zorg die je nodig denkt te hebben! Een goede site om te bekijken welke zorgverzekering bij je past is Kiesbeter.nl.

Tips om nog minder voor je zorgverzekering te betalen

Het kan natuurlijk altijd nog goedkoper. De manier om zo min mogelijk voor je zorgverzekering te betalen is door een zorgverzekering met een vrijwillig eigen risico af te sluiten. Bij iedere zorgverzekering heb je een verplicht eigen risico van 170 euro. Je kan maximaal een vrijwillig eigen risico van 500 euro afsluiten. Dit scheelt ongeveer 25 euro per maand in de premie.

Ook zijn er twee manieren om korting te krijgen op je zorgverzekering. De eerste manier is door de premie per jaar te betalen in plaats van per maand. De meeste zorgverzekeringen geven rond de drie procent korting op het totaalbedrag. Een andere manier is om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Vraag bij je werkgever of vereniging na of dit mogelijk is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021